LIESBETH EN ARJAN – BRUILOFT IN KATWIJK


2016-02-05 14:19:00

Afgelopen jaar had ik veel geluk om een aantal zwangere bruiden te mogen fotograferen. Zeker de eerste bruid was heel speciaal voor mij. Liebeth, zo heet zij, ken ik al een aantal jaar. We hebben lange tijd samen gewerkt en bij elkaar op kantoor gezeten tijdens ons werk in een zeer uitdagende wereld, die van de moleculaire biologie :)

Vorig jaar had ik het genoegen om haar en haar huidige man te begeleiden als fotograaf op een belangrijke dag, hun trouwdag!

Het komt niet zo vaak voor dat mensen besluiten om te gaan trouwen in de wintermaanden. Ja, het kan heel avontuurlijk zijn –de kou, regen, gladheid enz., maar dat was deze dag niet het geval. Liesbeth en Arjan hadden een mooie dag uitgekozen en foto’s buiten behoorden gelukkig tot de mogelijkheden.

Het was zeker geen grote bruiloft maar wel een fantastisch mooie dag voor alle familieleden. Zeker het zoontje van Liesbeth en Arjan was heel blij omdat hij een belangrijke rol had, namelijk het brengen van de trouwringen. En hij heeft deze taak heel succesvol uitgevoerd.

Nu vieren Liesbeth en Arjan hun eerste trouwdag en ik wens ze nog een heleboel andere mooie dagen toe. Veel plezier, liefde en een mooi familieleven toegewenst (nu uiteraard met zijn vieren :D).